3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavı 3.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait. Bu sınav Orta derecede zorluktadır. Toplamda 18 sorudan oluşmaktadır.



 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi CEVAPLARI

  1. ball
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Balloon    B) Ball    C) Doll

  2. Cevap: B Açıklama:

  3. ballon
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Balloon    B) Ball    C) Doll

  4. Cevap: A Açıklama:


  5. It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Balloon    B) Ball    C) Doll

  6. Cevap: C Açıklama:


  7. It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Plane    B) Train     C) Car

  8. Cevap: A Açıklama:

  9. train
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Plane    B) Train     C) Car

  10. Cevap: B Açıklama:


  11. It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Plane    B) Train     C) Car

  12. Cevap: C Açıklama:

  13. puzzle
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Puzzle    B) Frisbee C) Chess

  14. Cevap: A Açıklama:

  15. frisbee
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Puzzle    B) Frisbee C) Chess

  16. Cevap: B Açıklama:

  17. chess
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Puzzle    B) Frisbee     C) Chess

  18. Cevap: C Açıklama:


  19. Which color is it?

    A) Yellow    B) Blue    C) Red

  20. Cevap: A Açıklama:

  21. blue
    Which color is it?

    A) Yellow    B) Blue    C) Red

  22. Cevap: B Açıklama:

  23. red
    Which color is it?

    A) Yellow    B) Blue    C) Red

  24. Cevap: C Açıklama:

  25. purple
    Which color is it?

    A) Purple    B) Brown    C) Black

  26. Cevap: A Açıklama:

  27. brown
    Which color is it?

    A) Purple    B) Brown    C) Black

  28. Cevap: B Açıklama:

  29. black
    Which color is it?

    A) Purple    B) Brown    C) Black

  30. Cevap: C Açıklama:


  31. He is ............. Boşluğa uygun gelen seçeneği işaretleyiniz.

    A) Angry    B) Tired    C) Energetic

  32. Cevap: A Açıklama:

  33. tired
    He is ............. Boşluğa uygun gelen seçeneği işaretleyiniz.

    A) Angry    B) Tired    C) Energetic

  34. Cevap: B Açıklama:

  35. energetic
    He is ............. Boşluğa uygun gelen seçeneği işaretleyiniz.

    A) Angry    B) Tired    C) Energetic

  36. Cevap: C Açıklama:

Yorum Bırak

   İsiminizi Giriniz:   
   Emailinizi Giriniz:




3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Detayları

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi 2 kere indirildi. Bu sınav Orta derecede zorluktadır. Sınav zorluk derecesi sınavı oluşturan soruların istatistikleri alınarak oluşturulmuştur. Toplamda 18 sorudan oluşmaktadır. Sınav soruları aşağıda verilen kazanımları ölçecek şekilde hazırlanmıştır. 11 Aralık 2023 tarihinde eklenmiştir. Bu sınavı şimdiye kadar 1 kullanıcı beğenmiş. Bu sınavı çözerek başarınızı artırmak için 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Testini Çöz tıklayın. 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi yazılı sınavına henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavında hangi soru türleri kullanılmıştır?

Bu sınavda verilen soru türleri kullanılmıştır.
  • Test


3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Hangi Kazanımları Kapsıyor?

Bu sınav ve tema ve kazanımlarını kapsamaktadır.
  • PEOPLE I LOVE
    1. Students will be able to recognize the physical qualities of individuals.
    2. Students will be able to talk about abilities.
    3. Students will be able to talk about physical qualities of individuals.
  • FEELINGS
    1. Students will be able to make simple suggestions.
    2. Students will be able to recognize the names of emotions/feelings.
    3. Students will be able to talk about personal emotions/feelings.
  • TOYS AND GAMES
    1. Students will be able to follow short and simple dialogues about possessions.
    2. Students will be able to recognize the names of toys.
    3. Students will be able to talk about the quantity of things.

Ayrıca 3.sınıf İngilizce dersi 1.dönem sonu değerlendirme test soruları; cevaplı olarak mebsinavlari.com tarafından hazırlanmıştır etiketlerini kapsamaktadır.

Hangi kategoriye ait?

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavı 3.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait.

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Testi İstatistikleri

Bu sınav 8 kere çözüldü. Sınava kayıtlı tüm sorulara toplamda 138 kere doğru, 6 kere yanlış cevap verilmiş.

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Sınavını hangi formatta indirebilirim?

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavını .pdf veya .docx olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Bunun yanında sistem üzerinden doğrudan yazdırabilirsiniz. Veya öğretmen olarak giriş yaptıysanız 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavını sayfanıza kaydedebilirsiniz.

3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınav sorularının cevap anahtarlarını nasıl görebilirim?

Sınavın cevap anahtarını görebilmek için yukarıda verilen linke tıklamanız yeterli. Her sorunun cevabı sorunun altında gösterilecektir. Veya Sınavı .docx olarak indirdiğinizde office word programıyla açtığınızda en son sayfada soruların cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Kendi Sınavını Oluştur

Değerli öğretmenlerimiz, isterseniz sistemimizde kayıtlı binlerce sorudan 3.Sınıf İngilizce dersi için sınav-yazılı hazırlama robotu ile ücretsiz olarak beş dakika içerisinde istediğiniz soru sayısında, soru tipinde ve zorluk derecesinde sınav oluşturabilirsiniz. Yazılı robotu için Sınav Robotu tıklayın.


Sınav hakkında telif veya dönüt vermek için lütfen bizimle iletişime geçin.

 Paylaşın
 Sınavı İndir
.docx vey .pdf

 Sınavı İndir (.docx)


Sınavı Beğendim (1)

 Yazdır

 Sınavlarıma Kaydet

3.Sınıf İngilizce Sınavı Hazırla
  3.Sınıf İngilizce Dersi Ünite Özetleri
  • Henüz ünite eklenmemiş