2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavı 3.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait. Bu sınav Kolay derecede zorluktadır. Toplamda 20 sorudan oluşmaktadır.



 2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi CEVAPLARI

  1. - A bird can _____________.
    - A fish can _____________.
    Yukarıdaki cümleleri sırasıyla en uygun şekilde tamamlayan fiil hangisidir?

    A) Fly – Jump
    B) Dance – Swim
    C) Fly – Swim

  2. Cevap: C

  3. "Can you swim?" sorusuna hangi cevap verilebilir?

    A) Yes, I can
    B) Yes, I do
    C) Yes, ı can't

  4. Cevap: A

  5. "hide and seek" hangi oyundur?

    A) Misket    B) Seksek    C) Saklambaç

  6. Cevap: C

  7. "ten" hangi rakamdır?

    A) 10    B) 11    C) 12

  8. Cevap: A

  9. "onlar" ne demektir?

    A) We    B) She    C) They

  10. Cevap: C

  11. Can superman fly?

    A) No, he can't.
    B) Yes, he can.
    C) Yes, she can't.

  12. Cevap: B

  13. Aşağıda verilen ifadeyi tamamlayan ifade hangisidir?
    I ………….. sad.

    A) is     B) am    C) are

  14. Cevap: B

  15. Resme uygun seçeneği bulunuz?
    ingilizce 3.sınıf

    A) swim    B) climb    C) run

  16. Cevap: B

  17. Verilen resme uygun ifade hangisidir?
    3.sınıf İngilizce sorusu

    A) Tired    B) Angry    C) Energetic

  18. Cevap: B

  19. happy Verilen resme uygun ifade hangisidir?

    A) Sad    B) Happy    C) Bad

  20. Cevap: B

  21. sad Verilen resme uygun ifade hangisidir?

    A) Sad    B) Happy    C) Bad

  22. Cevap: A

  23. slow Verilen resme göre hangisi uygundur?

    A) Fast    B) Slow    C) Tall

  24. Cevap: B

  25. fast Verilen resme göre hangisi uygundur?

    A) Fast    B) Slow    C) Tall

  26. Cevap: A

  27. strongVerilen resme göre hangisi uygundur?

    A) Strong    B) Old    C) Fat

  28. Cevap: A

  29. youngVerilen resme göre hangisi uygundur?

    A) Old    B) Fat    C) Young

  30. Cevap: C

  31. fatherThis is my ................ 
    Boşluğa hangisi getirilmelidir?

    A) Mother    B) Sister    C) Father

  32. Cevap: C

  33. "Sixteen" sayısı hangisidir?

    A) 16    B) 17    C) 18

  34. Cevap: A Açıklama:

    Bu sorunun cevap anahtarı A) 16'dır. Verilen soruda, "Sixteen" sayısının hangi sayıya karşılık geldiği sorulmaktadır. "Sixteen" İngilizce'de 16 sayısını ifade eder. Bu nedenle doğru cevap A) 16'dır.



  35. "twelve" sayısı hangisidir?

    A) 19    B) 12    C) 21

  36. Cevap: B Açıklama:

    Verilen soruda, "twelve" kelimesinin hangi sayıya karşılık geldiği sorulmaktadır. "Twelve" İngilizce'de 12 sayısını ifade eder. Bu nedenle doğru cevap B) 20'dir.



  37. 14 sayısının İngilizce karşılığı hangisidir?

    A) Eleven    B) Sixteen    C) Fourteen

  38. Cevap: C Açıklama:

    Sorunun cevap anahtarı "C) Fourteen" olarak verilmiştir. 14 sayısının İngilizce karşılığı "Fourteen" şeklindedir. İngilizce sayılar belirli bir düzende ilerler ve 14 sayısı da "Fourteen" olarak ifade edilir. Diğer seçenekler olan "Eleven" 11'i, "Sixteen" ise 16'yı temsil etmektedir.



  39. 17 sayısının İngilizce karşılığı hangisidir?

    A) Twelve    B) Seventeen    C) Eighteen

  40. Cevap: B Açıklama:

    Sorunun cevap anahtarı "B) Seventeen" olarak verilmiştir. 17 sayısının İngilizce karşılığı "Seventeen" şeklindedir. İngilizce sayılar belirli bir düzende ilerler ve 17 sayısı da "Seventeen" olarak ifade edilir. Diğer seçenekler olan "Twelve" 12'yi ve "Eighteen" ise 18'i temsil etmektedir.



Yorum Bırak

   İsiminizi Giriniz:   
   Emailinizi Giriniz:




2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Detayları

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi 14 kere indirildi. Bu sınav Kolay derecede zorluktadır. Sınav zorluk derecesi sınavı oluşturan soruların istatistikleri alınarak oluşturulmuştur. Toplamda 20 sorudan oluşmaktadır. Sınav soruları aşağıda verilen kazanımları ölçecek şekilde hazırlanmıştır. 12 Aralık 2022 tarihinde eklenmiştir. Bu sınavı şimdiye kadar 1 kullanıcı beğenmiş. Bu sınavı çözerek başarınızı artırmak için 2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Testini Çöz tıklayın. 2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi yazılı sınavına henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavında hangi soru türleri kullanılmıştır?

Bu sınavda verilen soru türleri kullanılmıştır.
  • Test


2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Hangi Kazanımları Kapsıyor?

Bu sınav ve tema ve kazanımlarını kapsamaktadır.
  • PEOPLE I LOVE
    1. Students will be able to recognize the physical qualities of individuals.
    2. Students will be able to talk about abilities.
    3. Students will be able to talk about physical qualities of individuals.
  • FEELINGS
    1. Students will be able to make simple suggestions.
    2. Students will be able to recognize the names of emotions/feelings.
    3. Students will be able to talk about personal emotions/feelings.
  • TOYS AND GAMES
    1. Students will be able to follow short and simple dialogues about possessions.
    2. Students will be able to recognize the names of toys.
    3. Students will be able to talk about the quantity of things.

Ayrıca 2022-2023 3.sınıf İngilizce dersi 1.dönem sonu değerlendirme testi; tamamı test ve cevap anahtarlı olarak yeni müfredata uygun hazırlanmıştır

Bu soru, sayıların İngilizce'de nasıl ifade edildiğini anlama becerisini ölçer.

Bu soru, sayıların İngilizce'de nasıl ifade edildiğini anlama becerisini ölçer.

İngilizce sayıları doğru şekilde tanıma ve ifade etme becerisi.

İngilizce sayıları doğru şekilde tanıma ve ifade etme becerisi.

etiketlerini kapsamaktadır.

Hangi kategoriye ait?

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavı 3.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait.

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Testi İstatistikleri

Bu sınav 34 kere çözüldü. Sınava kayıtlı tüm sorulara toplamda 573 kere doğru, 73 kere yanlış cevap verilmiş.

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi Sınavını hangi formatta indirebilirim?

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavını .pdf veya .docx olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Bunun yanında sistem üzerinden doğrudan yazdırabilirsiniz. Veya öğretmen olarak giriş yaptıysanız 2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınavını sayfanıza kaydedebilirsiniz.

2022-2023 3.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Değerlendirme Testi sınav sorularının cevap anahtarlarını nasıl görebilirim?

Sınavın cevap anahtarını görebilmek için yukarıda verilen linke tıklamanız yeterli. Her sorunun cevabı sorunun altında gösterilecektir. Veya Sınavı .docx olarak indirdiğinizde office word programıyla açtığınızda en son sayfada soruların cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Kendi Sınavını Oluştur

Değerli öğretmenlerimiz, isterseniz sistemimizde kayıtlı binlerce sorudan 3.Sınıf İngilizce dersi için sınav-yazılı hazırlama robotu ile ücretsiz olarak beş dakika içerisinde istediğiniz soru sayısında, soru tipinde ve zorluk derecesinde sınav oluşturabilirsiniz. Yazılı robotu için Sınav Robotu tıklayın.


Sınav hakkında telif veya dönüt vermek için lütfen bizimle iletişime geçin.

 Paylaşın
 Sınavı İndir
.docx vey .pdf

 Sınavı İndir (.docx)


Sınavı Beğendim (1)

 Yazdır

 Sınavlarıma Kaydet

3.Sınıf İngilizce Sınavı Hazırla
  3.Sınıf İngilizce Dersi Ünite Özetleri
  • Henüz ünite eklenmemiş