9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3 Testini Çöz

9.Sınıf Tarih 2.Dönem 1.Sınav Çöz. 9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3 testi 9.Sınıf kategorisinin Tarih alt kategorisinin, 2 dönemine aittir.

 9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3

Süre: 24:00

Anlamadığınız soru mu var?

   İsiminizi Giriniz:   
   Emailinizi Giriniz:



9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3 1 kere indirildi. Bu sınav Zor zorlukta ve Test türünde sorulardan hazırlanmıştır. Toplamda 24 sorudan oluşmaktadır. Bu testi şimdiye kadar 1 kullanıcı beğenmiş.
Sınavda Test tiplerinde soru kullanılmıştır.
Bu sınav 9.sınıf III. ünite orta çağda dünya konusu test soruları 3, mebsinavlari.com tarafından müfredata uygun cevap ve açıklamalı sorulardan hazırlanmıştır kazanımlarını kapsamaktadır.

9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3 testinin cevap anahtarını görebilmek için 9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3 testinin sorularını cevapladıktan sonra Sınavı Bitir butonuna tıklamanız yeterli. Sınav sonuç ekranında doğru cevap sayısını, yanış cevap sayısını ve boş cevap sayısını görebilirsiniz. Ayrıca 9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3 sonuç ekranında soruların doğru cevaplarına ulaşabilirsiniz.
9.Sınıf Tarih III. Ünite - Orta Çağ'da Dünya - Test 3 testi 9.Sınıf kategorisinin Tarih alt kategorisinin, 2 dönemine ait.
Bu sınav 21 kere çözüldü. Sınava kayıtlı tüm sorulara toplamda 142 kere doğru, 194 kere yanış cevap verilmiş.
Sınav hakkında telif veya dönüt vermek için lütfen bizimle iltişime geçin.