9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2 Testini Çöz

9.Sınıf Bilgisayar Bilimi 1.Dönem 2.Sınav Çöz. 9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2 testi 9.Sınıf kategorisinin Bilgisayar Bilimi alt kategorisinin, 1 dönemine aittir.

 9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2

Süre: 20:00

Anlamadığınız soru mu var?

   İsiminizi Giriniz:   
   Emailinizi Giriniz:



9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2 2 kere indirildi. Bu sınav Orta zorlukta ve Test türünde sorulardan hazırlanmıştır. Toplamda 20 sorudan oluşmaktadır. Bu testi şimdiye kadar 1 kullanıcı beğenmiş.
Sınavda Test tiplerinde soru kullanılmıştır.
Bu sınav 9.sınıf bilgisayar bilimi I. ünite (5. - 8. bölümlerler) test soruları 2; mebsinavlari.com tarafından tamamı test ve cevap anahtarlı olarak müfredata uygun hazırlanmıştır kazanımlarını kapsamaktadır.

9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2 testinin cevap anahtarını görebilmek için 9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2 testinin sorularını cevapladıktan sonra Sınavı Bitir butonuna tıklamanız yeterli. Sınav sonuç ekranında doğru cevap sayısını, yanış cevap sayısını ve boş cevap sayısını görebilirsiniz. Ayrıca 9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2 sonuç ekranında soruların doğru cevaplarına ulaşabilirsiniz.
9.Sınıf Bilgisayar Bilimi I.Ünite(5-8 Bölüm) Test 2 testi 9.Sınıf kategorisinin Bilgisayar Bilimi alt kategorisinin, 1 dönemine ait.
Bu sınav 5 kere çözüldü. Sınava kayıtlı tüm sorulara toplamda 27 kere doğru, 7 kere yanış cevap verilmiş.
Sınav hakkında telif veya dönüt vermek için lütfen bizimle iltişime geçin.