7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 sınavı 7.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait. Bu sınav Orta derecede zorluktadır. Toplamda 14 sorudan oluşmaktadır.



 7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 CEVAPLARI

  1. My grandmother cannot remember things. Because she is ___________.

    A) thoughtful         B) clumsy
    C) lazy                 D) forgetful.

  2. Cevap: D Açıklama:

  3. A:________________________ ?
    B: He is handsome with short black hair.

    A) What is he like?
    B) Where was he born?
    C) What does he look like?
    D) What does he do?

  4. Cevap: A Açıklama:

  5. Aşağıdaki eşleştirmelerden hangisi yanlıştır?

    A) indoors – gymnatics 
    B) outdoors – horse riding 
    C) individual sports – basketball 
    D) team sports – volleyball

  6. Cevap: C Açıklama:

  7. Süleyman: How many ........... are there in a football team?
    Mustafa: 11

    A) Players         B) Medals
    C) Balls             D) Spectator

  8. Cevap: A Açıklama:

  9. Which of the following is a team sport?

    A) climbing          B) horse riding 
    C) baseball          D) sailing

  10. Cevap: C Açıklama:

  11. Which animal is not pet?

    A) Cat     B) Dog     C) Deer     D) Parrot

  12. Cevap: C Açıklama:

  13. What do frogs eat?

    A) leaf     B) insect     C) meat     D) lizard

  14. Cevap: B Açıklama:

  15. Aşağıdaki hangi cümle yanlış yazılmıştır?

    A) I think men are stronger than womans.
    B) Mustafa is more talkative than Huriye.
    C) Kader is hard-workinger than İbrahim.
    D) Hayrunnisa is taller than Nadire Nisa.

  16. Cevap: C Açıklama:

  17. Which animals is not in the zoo?

    A) snakes     B) lion     C) cheetah     D) pig

  18. Cevap: D Açıklama:

  19. Which is the incorrect about elephants?

    A) large     B) mammals     C) wild     D) reptile

  20. Cevap: D Açıklama:

  21. Where do tigers live?

    A) Lake     B) Forest     C) House     D) Farm.

  22. Cevap: B Açıklama:

  23. Lizards and crocodiles are .....................

    A) reptiles                 B) mammals
    C) live in water           D) deserts

  24. Cevap: A Açıklama:

  25. Lions eat .................................

    A) meat     B) insects     C) hamburger     D) plants

  26. Cevap:

    A

    Açıklama:

  27. Tigers are ........................ animals.

    A) wild                     B) deforestation
    C) domesticated       D) herbivores

  28. Cevap:

    A

    Açıklama:

Yorum Bırak

   İsiminizi Giriniz:   
   Emailinizi Giriniz:




7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 Detayları

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 0 kere indirildi. Bu sınav Orta derecede zorluktadır. Sınav zorluk derecesi sınavı oluşturan soruların istatistikleri alınarak oluşturulmuştur. Toplamda 14 sorudan oluşmaktadır. Sınav soruları aşağıda verilen kazanımları ölçecek şekilde hazırlanmıştır. 04 Aralık 2023 tarihinde eklenmiştir. Bu sınavı şimdiye kadar 1 kullanıcı beğenmiş. Bu sınavı çözerek başarınızı artırmak için 7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 Testini Çöz tıklayın. 7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 yazılı sınavına henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 sınavında hangi soru türleri kullanılmıştır?

Bu sınavda verilen soru türleri kullanılmıştır.
  • Test
  • Klasik


7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 Hangi Kazanımları Kapsıyor?

Bu sınav ve tema ve kazanımlarını kapsamaktadır.
  • BIOGRAPHIES
    1. Students will be able to describe past events and experiences.
    2. Students will be able to recognize specific information in oral texts dealing with past events and dates.
    3. Students will be able to spot specific information about names and dates in past events in written texts.
    4. Students will be able to talk about past events with definite time.
    5. Students will be able to write a short and simple report about past events.
  • WILD ANIMALS
    1. Students will be able to ask people questions about characteristics of wild animals.
    2. Students will be able to make simple suggestions. Students will be able to report on past and present events.
    3. Students will be able to understand past and present events in oral texts. Students will be able to identify the names of wild animals in simple oral texts.
    4. Students will be able to understand past and present events in simple texts including explanations and reasons. Students will be able to spot the names of wild animals in simple texts.
    5. Students will be able to write pieces describing wildlife.
  • TELEVISION
    1. Students will be able to ask questions about preferences of other people. Students will be able to talk about past events and personal experiences.
    2. Students will be able to state their preferences. Students will be able to describe past events in a simple way.
    3. Students will be able to understand simple oral texts about daily routines and preferences.
    4. Students will be able to understand simple texts about daily routines and preferences. Students will be able to understand simple texts about past events.
    5. Students will be able to write pieces about daily routines and preferences.

Ayrıca 7.sınıf İngilizce dersi 1.dönem sonu test soruları 1; mebsinavlari.com tarafından cevaplı hazırlanmıştır etiketlerini kapsamaktadır.

Hangi kategoriye ait?

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 sınavı 7.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait.

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 Testi İstatistikleri

Bu sınav 2 kere çözüldü. Sınava kayıtlı tüm sorulara toplamda 2 kere doğru, 2 kere yanlış cevap verilmiş.

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 Sınavını hangi formatta indirebilirim?

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 sınavını .pdf veya .docx olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Bunun yanında sistem üzerinden doğrudan yazdırabilirsiniz. Veya öğretmen olarak giriş yaptıysanız 7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 sınavını sayfanıza kaydedebilirsiniz.

7.Sınıf İngilizce 1.Dönem Sonu Test 1 sınav sorularının cevap anahtarlarını nasıl görebilirim?

Sınavın cevap anahtarını görebilmek için yukarıda verilen linke tıklamanız yeterli. Her sorunun cevabı sorunun altında gösterilecektir. Veya Sınavı .docx olarak indirdiğinizde office word programıyla açtığınızda en son sayfada soruların cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Kendi Sınavını Oluştur

Değerli öğretmenlerimiz, isterseniz sistemimizde kayıtlı binlerce sorudan 7.Sınıf İngilizce dersi için sınav-yazılı hazırlama robotu ile ücretsiz olarak beş dakika içerisinde istediğiniz soru sayısında, soru tipinde ve zorluk derecesinde sınav oluşturabilirsiniz. Yazılı robotu için Sınav Robotu tıklayın.


Sınav hakkında telif veya dönüt vermek için lütfen bizimle iletişime geçin.