ÇALIŞMA

ÇALIŞMA sınavı 3.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait. Bu sınav Orta derecede zorluktadır. Toplamda 25 sorudan oluşmaktadır.



 ÇALIŞMA CEVAPLARI

  1. It is my ............ It name is Karabaş.
    mebsinavlari.com 3.sınıf ingilizce sorusu
    Yukarıdaki boşluğa resme göre hangisi gelmelidir?

    A) cat        B) dog        C) sneak

  2. Cevap: B Açıklama:

    Cevap Anahtarı: B) dog Verilen resme baktığımızda çocuğun elinde bir köpek (dog) olduğunu görüyoruz. Ayrıca cümlenin devamında da "It name is Karabaş." ifadesi yer alıyor, bu da çocuğun köpeğinin adının "Karabaş" olduğunu belirtiyor.




  3. ingilizce renk mor sorusu
    Verilen şekil hangi renktir?

    A) Yellow        B) Purple        C) White

  4. Cevap: B Açıklama:

    Soruda bir resim verilmiş ve bu resimdeki rengin ne olduğu sorulmaktadır. Verilen şekil mor renkte olduğundan doğru cevap B seçeneği olan "Purple" (mor) rengidir.



  5. I'm from Spain. diyen birisi nerelidir?

    A) İngiltere        B) İtalya        C) İspanya

  6. Cevap: C Açıklama:

    Bu sorunun cevap anahtarı "C) İspanya"dir. İfade "I'm from Spain." ifadesiyle kişi İspanya'dan geldiğini belirtiyor. Bu nedenle doğru cevap "İspanya" seçeneğidir. Diğer seçenekler farklı ülkeleri temsil ediyor ve ifadeyle uyumsuzdur. Kişinin "I'm from Spain." ifadesiyle İspanya'dan geldiğini belirtmesi, doğru cevabın "İspanya" olduğunu gösterir.



  7. Aşağıda verilen eşleştirmelerden hangisi doğru değildir?

    A) Anne: Mother
    B) Büyükbaba : Grandfather
    C) Hala: Uncle

  8. Cevap: C

  9. Family kelimesinin anlamı hangisidir?

    A) Amca    B) Aile    C) Kuzen

  10. Cevap: B

  11. Resme uygun seçeneği bulunuz?
    ingilizce 3.sınıf

    A) swim    B) climb    C) run

  12. Cevap: B

  13. Verilen resme uygun ifade hangisidir?
    3.sınıf İngilizce sorusu

    A) Tired    B) Angry    C) Energetic

  14. Cevap: B

  15. sad Verilen resme uygun ifade hangisidir?

    A) Sad    B) Happy    C) Bad

  16. Cevap: A

  17. Hangi ifade öğrenci anlamına gelir?

    A) Name    B) Student    C) See you    

  18. Cevap: B Açıklama:

    "Student," öğrenci anlamına gelir.



  19. ball
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Balloon    B) Ball    C) Doll

  20. Cevap: B Açıklama:

  21. ballon
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Balloon    B) Ball    C) Doll

  22. Cevap: A Açıklama:


  23. It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Balloon    B) Ball    C) Doll

  24. Cevap: C Açıklama:


  25. It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Plane    B) Train     C) Car

  26. Cevap: A Açıklama:

  27. train
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Plane    B) Train     C) Car

  28. Cevap: B Açıklama:


  29. It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Plane    B) Train     C) Car

  30. Cevap: C Açıklama:

  31. puzzle
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Puzzle    B) Frisbee C) Chess

  32. Cevap: A Açıklama:

  33. frisbee
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Puzzle    B) Frisbee C) Chess

  34. Cevap: B Açıklama:

  35. chess
    It's a ............ Boşluğa uygun kelimeyi seçiniz.

    A) Puzzle    B) Frisbee     C) Chess

  36. Cevap: C Açıklama:


  37. Which color is it?

    A) Yellow    B) Blue    C) Red

  38. Cevap: A Açıklama:

  39. blue
    Which color is it?

    A) Yellow    B) Blue    C) Red

  40. Cevap: B Açıklama:

  41. red
    Which color is it?

    A) Yellow    B) Blue    C) Red

  42. Cevap: C Açıklama:

  43. purple
    Which color is it?

    A) Purple    B) Brown    C) Black

  44. Cevap: A Açıklama:

  45. brown
    Which color is it?

    A) Purple    B) Brown    C) Black

  46. Cevap: B Açıklama:

  47. black
    Which color is it?

    A) Purple    B) Brown    C) Black

  48. Cevap: C Açıklama:


  49. He is ............. Boşluğa uygun gelen seçeneği işaretleyiniz.

    A) Angry    B) Tired    C) Energetic

  50. Cevap: A Açıklama:

Yorum Bırak

   İsiminizi Giriniz:   
   Emailinizi Giriniz:




ÇALIŞMA Detayları

ÇALIŞMA 2 kere indirildi. Bu sınav Orta derecede zorluktadır. Sınav zorluk derecesi sınavı oluşturan soruların istatistikleri alınarak oluşturulmuştur. Toplamda 25 sorudan oluşmaktadır. Sınav soruları aşağıda verilen kazanımları ölçecek şekilde hazırlanmıştır. 18 Aralık 2023 tarihinde eklenmiştir. Bu sınavı şimdiye kadar 0 kullanıcı beğenmiş. Bu sınavı çözerek başarınızı artırmak için ÇALIŞMA Testini Çöz tıklayın. ÇALIŞMA yazılı sınavına henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

ÇALIŞMA sınavında hangi soru türleri kullanılmıştır?

Bu sınavda verilen soru türleri kullanılmıştır.
  • Test


ÇALIŞMA Hangi Kazanımları Kapsıyor?

Bu sınav ve tema ve kazanımlarını kapsamaktadır.
  • GREETING
    1. Students will be able to greet each other in a simple way.
    2. Students will be able to recognize the basic expressions of greeting and saluting.
    3. Students will be able to spell their names.
  • MY FAMILY
    1. Students will be able to ask about and state the relationships of their family members.
    2. Students will be able to recognize kinship terms (names for family members).

Ayrıca 1 VE 2 ÜNİTE

Görsel ipuçlarına dayalı olarak kelime tahmin etme, bağlamı anlama ve verilen bilgileri kullanarak sonuca ulaşma yeteneği.

Görsel verileri anlama ve yorumlama yeteneği.

Kişinin nereden geldiğini ifade ettiği ifadeleri anlamak ve bu bilgiye dayalı sorulara cevap vermek.

etiketlerini kapsamaktadır.

Hangi kategoriye ait?

ÇALIŞMA sınavı 3.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait.

ÇALIŞMA Testi İstatistikleri

Bu sınav 2 kere çözüldü. Sınava kayıtlı tüm sorulara toplamda 48 kere doğru, 2 kere yanlış cevap verilmiş.

ÇALIŞMA Sınavını hangi formatta indirebilirim?

ÇALIŞMA sınavını .pdf veya .docx olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Bunun yanında sistem üzerinden doğrudan yazdırabilirsiniz. Veya öğretmen olarak giriş yaptıysanız ÇALIŞMA sınavını sayfanıza kaydedebilirsiniz.

ÇALIŞMA sınav sorularının cevap anahtarlarını nasıl görebilirim?

Sınavın cevap anahtarını görebilmek için yukarıda verilen linke tıklamanız yeterli. Her sorunun cevabı sorunun altında gösterilecektir. Veya Sınavı .docx olarak indirdiğinizde office word programıyla açtığınızda en son sayfada soruların cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Kendi Sınavını Oluştur

Değerli öğretmenlerimiz, isterseniz sistemimizde kayıtlı binlerce sorudan 3.Sınıf İngilizce dersi için sınav-yazılı hazırlama robotu ile ücretsiz olarak beş dakika içerisinde istediğiniz soru sayısında, soru tipinde ve zorluk derecesinde sınav oluşturabilirsiniz. Yazılı robotu için Sınav Robotu tıklayın.


Sınav hakkında telif veya dönüt vermek için lütfen bizimle iletişime geçin.

 Paylaşın
 Sınavı İndir
.docx vey .pdf

 Sınavı İndir (.docx)


Sınavı Beğendim (0)

 Yazdır

 Sınavlarıma Kaydet

3.Sınıf İngilizce Sınavı Hazırla
  3.Sınıf İngilizce Dersi Ünite Özetleri
  • Henüz ünite eklenmemiş