2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi sınavı 2.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait. Bu sınav Kolay derecede zorluktadır. Toplamda 13 sorudan oluşmaktadır.



 2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi CEVAPLARI

  1. good night
    Resme göre hangisini demek doğru olur?

    A) Good day    B) Good morning    C) Good night

  2. Cevap: C Açıklama:

    Resimde ayın ve yıldızların olduğu bir gece sahnesi görülmektedir. Bu nedenle uygun olan ifade "Good night" yani "İyi geceler"dir.



  3. nice to meet you
    Resme göre hangisini demek doğru olur?

    A) Nice to meet you
    B) I have homeworks
    C) You dont like cheese

  4. Cevap: A Açıklama:

    Resimde el sıkışan iki kişi görülmektedir. Bu durum "Nice to meet you" yani "Tanıştığımıza memnun oldum" ifadesiyle uyumlu bir durumdur.



  5. S _ e     y _u      l _ t_r
    Boşluklara sırasıyla hangi harfler yazılmalıdır?

    A)  o-a-i-u     B)  a-u-e-ü    C) e-o-a-e

  6. Cevap: C

  7. Sınıfa yeni gelen bir arkadaşının  ismini öğrenmek isteyen bir öğrenci, aşağıdaki cümlelereden hangisini kurmalıdır?

    A) I am fine,thanks.
    B) How are you?   
    C) What's your  name?

  8. Cevap: C

  9. Ayşe: _______?
    Mehmet: I am fine. Thanks !
    Konuşma balonunda boş bırakılan yere hangisi yazılmalıdır ?

    A) How are you
    B) I am Ahmet   
    C) Hello

  10. Cevap: A

  11. Murat: _______!
    Emir: Good bye !
    Konuşma balonunda boş bırakılan yere hangisi yazılmalıdır?

    A) Good Morning !    
    B) Bye Bye !   
    C) Sorry!

  12. Cevap: B

  13. Ayşe: _______.
    Aylin: Nice to meet you !
    Konuşma balonunda boş bırakılan yere hangisi yazılmalıdır?

    A) Nice to meet you   
    B) I am Ayşe   
    C) Bye Bye!

  14. Cevap: B

  15. Gökmen: Good Morning !
    Özkan: _____ !
    Boş bırakılan yere hangisi yazılmalıdır?

    A) Good Bye !
    B) Good Morning !   
    C) See you later !

  16. Cevap: B

  17. Window kelimesnin Türkçe karşılığı hangisidir?

    A) Pencere    B) Kapı    C) Ayna

  18. Cevap: A

  19. Draw  kelimesnin Türkçe karşılığı hangisidir?

    A) Yazmak    B) Çizmek    C) İzlemek

  20. Cevap: B

  21. Chair kelimesnin Türkçe karşılığı hangisidir?

    A) Masa    B) Koltuk    C) Sandalye

  22. Cevap: C

  23. Aşağıda verilen eşleştirmelerden hangisi doğru değildir?

    A) Stop: Dur
    B) Great: İyi geceler
    C) Paper: Kağıt

  24. Cevap: B

  25. How old are you? cümlesinin Türkçe karşılğı hangisidir?

    A) Adın ne?
    B) Kaç yaşındasın?
    C) Nerelisin?

  26. Cevap: B

Yorum Bırak

   İsiminizi Giriniz:   
   Emailinizi Giriniz:




2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi Detayları

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi 23 kere indirildi. Bu sınav Kolay derecede zorluktadır. Sınav zorluk derecesi sınavı oluşturan soruların istatistikleri alınarak oluşturulmuştur. Toplamda 13 sorudan oluşmaktadır. Sınav soruları aşağıda verilen kazanımları ölçecek şekilde hazırlanmıştır. 19 Ekim 2022 tarihinde eklenmiştir. Bu sınavı şimdiye kadar 2 kullanıcı beğenmiş. Bu sınavı çözerek başarınızı artırmak için 2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi Testini Çöz tıklayın. 2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi yazılı sınavına henüz hiç yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi sınavında hangi soru türleri kullanılmıştır?

Bu sınavda verilen soru türleri kullanılmıştır.
  • Test


2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi Hangi Kazanımları Kapsıyor?

Bu sınav ve tema ve kazanımlarını kapsamaktadır.
  • WORDS
    1. Students will be able to identify words that are common to both Turkish and English
    2. Students will be able to understand simple expressions about greeting and meeting someone.
    3. Students will be able to use everyday expressions for greeting and meeting someone.
  • FRIENDS
    1. Students will be able to ask questions to find out how they are doing.
    2. Students will be able to ask questions to learn someone’s name.
    3. Students will be able to understand when someone introduces himself or herself.

Ayrıca 2.sınıf İngilizce dersi 2022-2023 öğretim yılı 1.dönem başı değerlendirme testi; kelime anlamları, selamlaşma cümleleri kazanımlarını kapsamaktadır

Resimleri anlayarak uygun ifadeyi seçme yeteneği.

Resimleri anlayarak uygun ifadeyi seçme yeteneği.

etiketlerini kapsamaktadır.

Hangi kategoriye ait?

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi sınavı 2.Sınıf kategorisinin İngilizce alt kategorisinin, 1 dönemine ait.

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi Testi İstatistikleri

Bu sınav 86 kere çözüldü. Sınava kayıtlı tüm sorulara toplamda 878 kere doğru, 189 kere yanlış cevap verilmiş.

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi Sınavını hangi formatta indirebilirim?

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi sınavını .pdf veya .docx olarak ücretsiz indirebilirsiniz. Bunun yanında sistem üzerinden doğrudan yazdırabilirsiniz. Veya öğretmen olarak giriş yaptıysanız 2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi sınavını sayfanıza kaydedebilirsiniz.

2.Sınıf İngilizce 1.Dönem Başı Değerlendirme Testi sınav sorularının cevap anahtarlarını nasıl görebilirim?

Sınavın cevap anahtarını görebilmek için yukarıda verilen linke tıklamanız yeterli. Her sorunun cevabı sorunun altında gösterilecektir. Veya Sınavı .docx olarak indirdiğinizde office word programıyla açtığınızda en son sayfada soruların cevap anahtarına ulaşabilirsiniz.

Kendi Sınavını Oluştur

Değerli öğretmenlerimiz, isterseniz sistemimizde kayıtlı binlerce sorudan 2.Sınıf İngilizce dersi için sınav-yazılı hazırlama robotu ile ücretsiz olarak beş dakika içerisinde istediğiniz soru sayısında, soru tipinde ve zorluk derecesinde sınav oluşturabilirsiniz. Yazılı robotu için Sınav Robotu tıklayın.


Sınav hakkında telif veya dönüt vermek için lütfen bizimle iletişime geçin.

 Paylaşın
 Sınavı İndir
.docx vey .pdf

 Sınavı İndir (.docx)


Sınavı Beğendim (2)

 Yazdır

 Sınavlarıma Kaydet

2.Sınıf İngilizce Sınavı Hazırla
  2.Sınıf İngilizce Dersi Ünite Özetleri
  • Henüz ünite eklenmemiş